Članovima Udruge tajnika i računovođa u školstvu

Image 1Kao prvo vam se svima želim osobno zahvaliti na riječima potpore, ljubavi i razumijevanja u vremenima kad osobno nismo zajedno i nismo se u mogućnosti vidjeti ali smo u srcima zajedno a to je ono što nas ujedinjuje i čini sretnima.  U ovo vrijeme kad smo svi više manje doma jer moramo ostati doma , imamo vremena razmišljati, raditi svoj posao od kuće i svakako posvetiti se svojim bližnjima i obitelji.

Za mene je proteklo vrijeme bilo jako bolno jer sam izgubila najdražeg člana obitelji a to je moja mama. Hvala vam na riječima sućuti, mislima i potpori koju ste mi pružili. Svim srcem vam se želim zahvaliti jer ste pokazali da ste tu i u najtežim životnim trenucima.

Udruga tajnika i računovođa u školstvu je moj drugi dom punih 14 godina. Prošli smo razne uspone i padove, dijelili i privatno i poslovno ali smo opstali upravo zbog svih vas koji ste prepoznali pažnju i ljubav i našu zajedničku borbu za sve vas. Prošli smo puno toga zajedno.

Za kraj vam se ujedno želim zahvaliti što ste svojim doprinosom i uplatom članarine u ovim teškim vremenima , sačuvali moje radno mjesto i omogućili da i dalje budemo zajedno. I dalje idemo zajedno, stojim vam na raspolaganju i tu sam samo zbog Vas.

Hvala vam od srca
Vaša Utirušica Dunja

 


© 2021 Udruga tajnika i računovođa u školstvu